Spring til indhold

Vinduer

Elegante vinduesløsninger til villaer, kontorer og ejendomme.
Maksimalt dagslys og minimalt vedligeholdelse.

SimplyDaylight kan tilbyde vores kunder de absolut mest luksuriøse vinduesløsninger til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at bevare mest muligt dagslys, vedligeholdelsesfrie vinduer, miljørigtige vinduer med laveste U-værdi, så har vi løsningen. U-værdi er den tekniske term for varmetabet på et vindue. Da SimplyDaylight ingen rammer har, men blot en 15mm komposit karm, så er U-værdien (varmetabet) praktisk talt ikke til at måle. Det vil sige at varmetabet kun kommer fra selve glasset (1- lags, 2-lags eller 3-lags ruden).

SimplyDaylight er perfekt hvis du ønsker et uforstyrret udsyn fra dit kontor, din stue eller dit sommerhus. Fik vi nævnt at vores vinduer er så bestandige, at hverken det hårde miljø ved havet eller i en svømmehal med klor gør nogen forskel. Se blandt andet dette skønne sommerhusprojekt ved havet. Kontakt os så vi kan give et helt uforpligtende tilbud på dit projekt

Minimalistisk design

Ingen udvendig ramme og kun 15mm slank indvendig karm giver et elegant udtryk og markant større lys indfald end traditionelle vinduer. Ved et vindue på 1 m2 er det 20% mere lysindfald end med traditionelt, oplukkeligt vindue. Oplukkelige vinduer er næsten klar til at blive lanceret, og de vil designmæssigt passe til de faste vinduers glasdesign i facaden.

Vejrbestandig konstruktion

Karme i kompositmateriale og unik lim-teknologi sikrer effektivt mod miljø og UV påvirkninger. Fordi kun selve termoruden er eksponeret er disse vinduer optimale til f.eks. kystnære boliger. Det betyder minimal vedligeholdelse og meget lang levetid.

Laveste U-værdi

Med en U-værdi (Uw) på kun 0.66 får du markedets bedste isoleringsevne. Den unikke konstruktion gør at du kan vælge 2-lags termoruder og stadig overholder de kommende BR20 krav. Ved at gå fra 3-lags til 2-lags termoruder, sparer du også penge, og får bedre indvendigt lys miljø.

+ 0 %
større lysindfald
1 års
garanti
2 Uw
Mest energieffektiv

Priser

Se priseksempler og få tilbud til dit bygge eller renoveringsprojekt

Referencer

SimplyDaylight er vinduer uden rammer.
Se referencer her.
u-værdi

Teknisk info

Tekniske specifikationer, tegninger og vejledninger
5/5
“Nogle fantastiske vinduer, hvor jeg dagligt nyder det elegante udseende!...”
Østerbo
Søren Ahle Hansen
Direktør, Østerbo

Elements with less frame and more light

Spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Vinduerne produceres i Danmark på vores egen fabrik, i tæt samarbejde med etablerede glas-, lim- og kompositleverandører. 

Vi producerer vinduer efter ordre, så derfor er leveringstiden afhængig af leveringstiden på termoruderne. Typisk er leveringstiden 6-8 uger.

Alle priser på vinduer til boliger er inkl. fragt og inkl. moms.

Vinduerne kan benyttes til både nybyg og renovering. På grund af den unikke konstruktion monteres vinduerne iht. vejledninger til montage og fugning. 

På grund af den unikke konstruktion er det muligt af købe vinduer med alle typer af glas (2-lags glas, 3-lags glas, sikkerhedsglas, solafskærmende glas, lyddæmpende glas). Karme er lavet af  en farveløs glasfiberkomposit som lakeres. Lakering er mulig i alle RAL-farver. Bemærk at den endelige pris afhænger af disse valg.

Du får 10 års garanti på vinduer fra SimplyDaylight. 
SimplyDaylight er i proces med at få medlemskab hos DVV.

SimplyDaylight CVR: 38623907
Kontakt: adm@simplydaylight.dk