Fordele

Vindueselementerne er opbygget med en 15 mm. slank karm af pultruderet glasfiber-komposit (GRP). Det høje glasindhold betyder, at glasset kan limes direkte på karmen. Den veldokumenterede limteknologi har vist sin vejrbestandige holdbarhed siden starten af årtusindet, og giver konceptet en lang række fordele, som følger: 

Simply Daylight Logo

Minimalt design – maksimalt lysindfald

 

SimplyDaylight’s slanke kompositkarm på kun 15 mm medfører branchens største lysindfald i forhold til elementmålet.  Arelaet af lysindfaldet øges med 5,5% med Simplydalylight sammenlignet med et std. fastkarmsvindue i EU std. str. (1230 x 1480 mm.)  Set udefra ses kun en elegant  glasfacade uden omklamrende profiler i lighed med Structural Glazing.

Den stærke og holdbare strukturelle limsamling åbner muligheder for store glaselementer med imponerende panoramaudsyn – I standard produktions setup op til 3,5 x 4 meter. Vi regner også gerne på større vinduer, men kigger på dem individuelt. 

Markedets mest energieffektive

 

Simply Daylight fastkarmvinduer og glasfacader tilbyder den absolut laveste UW-værdi og det maksimale energitilskud (ERef.) i branchen. Simply Daylight glaselementet har en energimærkning fra Teknologisk Institut (se energidata-rapport og ITC-rapport) . Denne energimærkning har en 10-25% lavere UW-værdi i forhold til tilsvarende lavenergi glasfacader/vinduer. 
Læg dertil et lysindfald som er op til 20% højere end andre vindueselementer med rammer og tykkere karme. Det øgede lysindfald reducerer behovet for at bruge energi på kunstig belysning, og forbedrer  miljøet indenfor med sundt, naturligt dagslys.

Eliminering af kuldebroer

 

Konstruktionen med karmen fastgjort bag på glasset eliminerer de kuldebroer der findes i rammerne/karmene på traditionelle vindues- og glasfacadekonstruktioner. Under normale indeklimaforhold er der således ingen risiko for kondens og fugt. Derved fjernes risikoen for deraf følgende skader som råd og skimmelsvamp. Ifølge Teknologisk Instituts energimærkning er SimplyDaylight’s indvendige overfladetemperatur toi ~ 16,2°C. Det er p.t. den højest opnåede randzonetemperatur i markedet ifølge Positivlisten fra Energistyrelsen.

Korrosions- og vejrbestandig konstruktion

 

Simply Daylight’s glaselementer er praktisk talt vedligeholdelsesfrie i en levetid på +50 år. Takket være de robuste og uorganiske kompositkarme, er glaselementerne bestandige overfor en lang række kemikalier, forureninger, og aggressivt indeklima, og er derfor yderst velegnede til f.eks svømmehaller.

Kun glas/termorude er eksponeret mod vejrlig, og passer dermed godt til det skandinaviske vejr. Kompositkarme og den strukturelle lim er begge UV bestandige.

Bæredygtigt produkt

 

Et SimplyDaylight glaselement har et væsentlig lavere CO2 aftryk, når der sammenlignes med typiske vindueselemener i traditionelle materialer (glas og træ/alu). Fiberline’s Carbon Footprint Assesment viser ca. en halvering af CO2 udledningen når der anvendes komposit profiler frem for aluminium til fremstillingen af vinduer og glasfacader. Læg hertil besparelsen på den løbende vedligeholdelse og den forventede længere levetid, som gavner miljøet og reducerer TCO (total cost of ownership)

Den banebrydende teknologianvendelse i SimplyDaylight glaselementerne giver desuden mulighed for høj grad af genanvendelse af materialerne.

Optimal tyverisikring

 

Den stærke kontinuerlige strukturelle limsamling gør at SimplyDaylight’s glaselementer ikke kan ”skilles ad” – termoruden skal slås i stykkers for at opnå adgang gennem konstruktionen. Det sker ifølge TrygFonden sjældent pga. støj og opmærksomhed. For optimal tyverisikring anbefaler SimplyDaylight det yderste lag glas som lamineret rude, evt. med en stærk SGP-laminering. Ved behov for udskiftning af termoruden, kan SimplyDaylight med specialudstyr tilbyde let og problemfri afmontering/udskiftning af hele termoruden.

Udvikling af glasfacade løsninger

Vindueselementer fra SimplyDaylight er som skabt til moderne nybyggeri, hvor de minimalistiske vinduer matcher de stilrene facader.
Du vil værdsætte markedets bedste lysindfald, den højeste isoleringsevne og den minimale vedligeholdelse.

Vi har udvalgt oplukkelige elementer fra førende producenter som matcher de unikke vindueselementer fra SimplyDaylight rent teknisk og æstetisk. Kontakt os for at få et samlet tilbud på alle fast og oplukkelige vinduer og glasdøre til dit projekt.