Om os

Elements with less frame and more light

Simply Daylight Logo

Drømmen om vinduer uden rammer der uhindret lukker lyset ind i rummet, har eksisteret længe.
Det er en drøm vi deler med mange arkitekter og ofte skeles til de eksklusive Structural Glazing systemer der i nogen grad opfylder denne drøm. 

Med Simply Daylights innovative limteknologi er vindueselementer uden rammer blevet et konkurrencedygtigt produkt som ikke kun er tilgængeligt for ekstravagante byggerier. I dag er det både 
visionære boligejere og arkitekter med sans den unikke kombination af minimalistisk udtryk og funktionelt design som vælger vindueselementer fra Simply Daylight

Teknologien er anvendt i flere byggerier de sidste 10-15 år med strålende resultater og løsninger der i dag stadig fremstår elegante og i praksis er vedligeholdsesfrie. 

Simply Daylight A/S startede i 2017 ovenpå et grundlag af solid historik og velafprøvet teknologi. Produktet er efterfølgende gennemtestet og lever i dag op til standarder og dokumentationskrav til moderne byggeri. I spidsen for Simply Daylight står direktør Poul Søgaard Nielsen, der har mange års branche erfaring, hvor han har stået i spidsen for mange visionære glasfacade projekter.

Produktionen foregår på egen fabrik i Danmark. 

 

Virksomhedsinfo

Navn: Simply Daylight A/S
Adresse: Hastrupvej 14, Thyregod,  7323 Give
Selskabsform: Aktieselskab
CVR: 38623907
Bank konto:  8139-2073780813
IBAN: DK6681392073780813