Spring til indhold

SimplyDaylight Glasfacader

Elegante glasfacader og vinduesløsninger med minimalistisk udtryk. Udviklet til visionær arkitektur hvor uhindret udsyn og unikt design er afgørende.

Vores glasfacader kan løse mange arkitektoniske og byggetekniske udfordringer. Mange ønsker at konstruere glasfacader med så få inddelinger som muligt, for netop at udnytte fordelen ved glas. Vi har hjulpet mange arkitekter med dette ønske, så de kan opnå netop det udtryk de drømte om.

Samtidig kan vi hjælpe ingeniører og byggeledere, med at få løst tekniske problemer ift. at nå specifikke mål med energirammen for en bygning.
I Danmark og resten af Norden har vi i byggereglementet fokuseret meget på at optimere bygninger så de er så energirigtige som muligt, og det er netop I denne ånd at SimplyDaylight er opstået. Vores vinduer og facader er markedets mest energieffektive og klimavenlige. Derfor er vi stolte over, med dansk design og teknologi, at kunne hjælpe udviklingen i den rigtige retning i fremtiden.

Minimalistiske glasfacader

Ingen udvendig ramme og kun 15mm slank indvendig karm giver et unikt udtryk og markant større lysindfald end traditionelle vinduer. Derfor også oplagt til sammenbygning af flere vindueselementer til f.eks. butiksfacader.

Vejrbestandig konstruktion

Karme i kompositmateriale og unik lim-teknologi sikrer effektivt mod miljø- og UV-påvirkninger. Fordi kun selve termoruden er eksponeret vil disse vindueselementer i praksis være vedligeholdelsesfrie.

Mest energieffektive

Med en U-værdi (Uw) på kun 0.66 får du markedets bedste isoleringsevne og minimeret energiforbruget. Og når CO2-aftrykket er under det halve af tilsvarende facadeløsninger med aluminimum, støtter du også klimaet.

0 %
mindre CO2 aftryk
1 års
garanti
2 Uw
Mest energieffektiv
Glasfacader med minimalistisk udtryk

Glasfacader - referencer

Se forskellige visionære facadeløsninger

Glasfacader - fordele

De åbenlyse æstetiske fordele taler deres eget sprog. Simply Daylight vindueselementer har også 50% lavere CO2 aftryk end traditionelle løsninger med glas/alu. Læs mere
Minimalistiske glasfacader
Vindueselement glasfacader

Teknisk info

Tekniske specifikationer, tegninger og vejledninger
5/5
“Når det handler om at forene design, kvalitet og pris, så kender jeg ikke et bedre produkt på markedet af faste vinduer end SimplyDaylight. Det er meget raffineret og elegant valg til en fornuftig pris.”
E+N Arkitektur
Kjeld Ghozati
E+N Arkitektur

Elements with less frame and more light

Spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Vinduerne produceres i Danmark på vores egen fabrik, i tæt samarbejde med etablerede glas-, lim- og kompositleverandører. 

Vi producerer vinduer efter ordre, så derfor er leveringstiden afhængig af leveringstiden på termoruderne. Typisk er leveringstiden 6-8 uger.

Alle elementer kommer med 10 års garanti.
Se også håndterings- og monteringsanvisningerne, samt garantierklæringen. 

Håndterings- og montageanvisningerne skal følges for at sikre korrekt montering. Den rammeløse konstruktion og den strukturelle enhed mellem karm og vindue er sårbar hvis disse anvisninger ikke følges.

På grund af den unikke konstruktion hvor glas og karm er en strukturel enhed kan ruden i tilfælde af defekt (punktering, påkørsel, mv.) skiftes på en af følgende måder:
1) Hele vindueselementet udskiftes med et nyt vindueselement inkl. rude og karm.
2) Vindueselementerne er konstrueret, så selve ruden alene kan skiftes på kort tid med assistance af SimplyDaylight. 

LinkedIn

Følg SimplyDaylight på LinkedIn​

SimplyDaylight CVR: 38623907
Kontakt: adm@simplydaylight.dk